woensdag 7 maart 2018

Nieuwsbrief van Les Oliviers du Taulisson

*** NIEUWSBRIEF ***
Via deze link kan u de eerste nieuwsbrief van onze B&B Les Oliviers du Taulisson lezen (zie ook hieronder)!
Wilt u ook graag maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van leuke tips & tricks in onze Pays Ventoux, inspiratie uit de Provence, de gebeurtenissen van Les Oliviers du Taulisson, speciale aanbiedingen en heerlijke arrangementen voor elk seizoen?!
Schrijf u dan in via deze link (linksboven op 'suscribe' klikken) of via onze website (op elke pagina onderaan kan het formulier daartoe ingevuld worden).
Veel lees- en kijkplezier!

Joie de Vivre in la Douce Provence
Hartelijk dank dat je inschreef voor de NieuwsBrief van onze B&B Les Oliviers du Taulisson!
Voortaan houden we je maandelijks op de hoogte van leuke tips & tricks in de Pays Ventoux, inspiratie uit de Provence, de gebeurtenissen van Les Oliviers du Taulisson, speciale aanbiedingen en heerlijke arrangementen voor elk seizoen ...

Provençaalse groetjes,
Guy, Dina
&
Maxime, Clarice 
Ontdek de schoonheid van het Provençaalse voorjaar!
De eerste blaadjes ontluiken en een overdreven kleurenpracht verandert dagelijks het landschap rondom de Ventoux in zeeën van roze en wit. De vele fruitgaarden volgen elkaar in snel tempo op. De vogeltjes fluiten er lustig op los. De paarse bloemen van de glycine op ons hoofdterras vliegen als confetti in het rond.
10 goede redenen waarom het voorjaar in de Provence al de moeite waard is voor een bezoekje ... klik hier!
In onze tuin zijn er verschillende fijne plekjes gecreëerd om even lekker weg te soezen of een mooi boek te lezen. Snuif de zoete geuren van de fruitgaarden rondom op. Genietend van onze eigen wijnen of enkele geselecteerde wijnen van lokale wijnboeren, waant u zich als  God in Frankrijk.
Wat is er zaliger dan op vakantie dat echte Provençaalse gevoel te beleven door een partijtje Pétanque te spelen in een olijvengaard? Deze winter maakten we er een aangename vertoefplaats van met enkele zeteltjes en een bank waar goed de score kan bijgehouden worden...
Het voorjaar laat zich ook voelen aan het zwembad. We laten er een frisse wind door waaien en maken nog van de laatste gestolen momentjes gebruik om onze 'Grange de la Piscine', onze Provençaalse poolhouse, af te werken. Tevens zorgen we ervoor dat het zwembad nog meer sfeer krijgt... wordt vervolgd!
NIEUW ... een boeiende lente week bij onze B&B!
klik hier voor meer details.
Ook Lucky voelt zich dan in zijn nopjes! Hij balkt er lustig op los, kan fris gras grazen terwijl de Mont Ventoux er goedkeurend op neerkijkt! De temperaturen gaan al wat meer de hoogte in, waardoor de zomersere tenues uit de kast mogen gehaald worden. Heerlijk wandelen zonder puffen kan zeker in deze tijd van 't jaar.
Vindt u het ook wel leuk om echt iets om te lezen in handen te hebben om helemaal te kunnen wegdromen... ?! Dan kunnen we zeker de vermaarde boeken van Peter Mayle & Carol Drinkwater aanbevelen! In de nieuwe editie van Côte et Provence staat er echter ook weer een artikel van Dina, deze keer over de minder gekende Noordkant van de Ventoux. Ideaal als uitstap!
Een overzichtje van alle blogposts over de dorpjes rondom ons vind je via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...