dinsdag 13 oktober 2020

Caramel - juli 2020

1 juli kwam onze allerliefste lammetje, Caramel, bij ons wonen... dat zag u natuurlijk al eerder.

We genieten ten volle van zijn 'aanwezigheid' en omdat we zoveel foto's namen, vonden we het een goed idee om zijn opgroeien hier te immortaliseren.




Ongestileerde foto's, echt van hoe het is.


Zijn hevige trekken van de papfles, 's ochtends en 's avonds. Zijn 'geroep', zachte fijne schapenkreetjes, ter goede dag en om te vragen waar we zijn, wanneer die pap komt ... zo schattig! Hij achtervolgt ons ook bij elke stap die we doen en weet heel goed waar de pap gemengd wordt en waar ze gewarmd wordt... hij kent goed de weg!

Hij vindt het ook leuk om te leren grazen en knabbelen aan alles samen met de grote dames, Vanille & Chocolat.









Altijd in beweging, ondanks de hete zomerdagen...







Zijn dutjes op onze schoot... Zijn rustpauzes bij ons... Hij zit stevig verankerd in ons hart, ons baby'tje, ons klein ventje. Hij wil eigenlijk gewoon altijd bij ons zijn en volgt ons overal. Voor de rest is hij altijd wel ergens in de buurt aan het 'proeven' van eender wat. Vaste voeding lukt nog niet maar 'sabberen' des te beter!

De kids slapen 's avonds met hem in de tent, Caramel weliswaar in de bench met stro om nachtelijke ongelukjes of uitstapjes, te vermijden. Superschattig en een hele bijzondere ervaring.






We laten hem ook nooit alleen. Zelfs de moment dat we even verkoeling nodig hadden aan de rivier, namen we hem mee. Hij kan daar duidelijk ook van genieten met zijn nieuwe familie.















Ook Maurice, onze poes, en Galaxy, onze hond, waren er gerust in ... een lieve vervollediging van ons gezin!



Er werd pap gegeven... daar waar er geland werd in het hevige papboksspel.




Guy tijdens een zeldzame rustpauze met Caramel & Maurice...





Opstaan is niet altijd even makkelijk ...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...