zondag 7 maart 2021

Bonjour, je suis Louise!


Sinds gisteren woont Louise bij ons... een vriendinnetje voor de grote schapen Vanille & Chocolat en natuurlijk ook onze kerel Noël!

Het is een echte lieverd, die graag knuffelt en blij is hier te komen wonen... de anderen accepteerden haar meteen. Haar vacht is helemaal anders dan de anderen en heeft een veloursachtige feel. Ook zij is een Préalpe en zal dus automatische haar wol verliezen.

Zowel zij als Noël krijgen dagelijks nog 's morgens en 's avonds van de papfles te drinken en dat is werkelijk een mooi magisch moment met gelukkige lammetjes die snel met hun staart kwispelen en om ter eerst hun papfles uitdrinken!







Aangezien ze zelf altijd in de stal geleefd heeft tijdens de voorbije 2 maanden, samen met de andere schapen van onze geitenboer, let ze goed op wat de anderen eten en doen. Dit was haar allereerste dag buiten!


Direct knuffelen met Noël!




Aangezien schapen kuddedieren zijn, wordt er aangeraden minstens 4 samen te zetten. Het is mooi om zien hoe ze zich goed voelen samen en vaak ook duo's vormen. Een mooie balans in de wei!

We kijken ernaar uit ze hier samen mooi oud te zien worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...