zondag 22 december 2019

Picholine * vernieuwd terras





In de wintermaanden zitten we natuurlijk niet stil... we profiteren er dan van om ons 'wensen'lijstje aan te pakken en daar hoorde dit jaar ook een vernieuwd terras voor onze Picholine bij!

Ee kleine update van deze kamer zag u onlangs nog (klik hier).



Onze gasten in de Picholine hadden wel al een privéterras in het truffeleikenbosje op enkele passen van de kamer. Hier ziet u hoe we in 2017 dit terras afwerkten. De andere gasten passeerden dan op het padje voor de kamer.


Om de privacy van al onze gasten beter te garanderen, dachten we dat een aansluitend privéterras, net als voor beide andere kamers, hier  ook beter zou zijn.

We voerden gedurende een volle week ettelijke gevulde kruiwagens af, want er was hier best een groot verhoogd stuk dat moest verdwijnen.



We puzzelden er op los met de natuurstenen en maakten zodoende een authentiek natuurstenen muurtje rondom, zodat het terras gezellig en geborgen is en het lijkt alsof het nooit anders was.

Een ijzeren tonnelle zorgt voor een schaduwrijk terras want in de zomer staat de zon natuurlijk veel hoger. Deze foto's werden op een vroege winterochtend dit weekend genomen.


Rondom zorgden we voor een Provençaalse aanplanting van rozemarijn, lavendel, laurier rose & blauwe regen. En nu maar hopen dat ze prachtig gaan groeien en bloeien.

Dit betekent dat ook het padje naar de Tanche moest verlegd worden, maar dat laten we graag later zien als het af is.

Voor meer info over onze Picholine, klik hier.


Nog wel wat werk verder hier maar dat komt goed...

Eerst genieten van de feestdagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...