maandag 1 april 2019

Aglandau * update inrichting kamers

Een beetje changement de décor in kamer Aglandau. Weliswaar onze 'familie'kamer maar het grootste deel van de tijd logeren hier koppels alleen in en dan is het aangenamer om nog meer zitruimte te hebben, vooral op killere avonden of eens een somberdere dag.

We namen eergisteren voor de aankomst van onze gasten uitgebreid foto's. Het is hier al zo'n 2 maanden zalig lente en dat zie je. Alles komt mooi in de was.





In kamer 1 van de Aglandau, plaatsten we een zeteltje bij. Het is de kamer met het grote bed (180x200cm) die uitkijkt op de vallei en aan de andere kant op het privéterras. De originele opzet van de eerste kamer zag u hier.




De ingemaakte kasten, placards, zijn typisch Frans en zorgen voor veel opbergruimte zonder plaats te verspillen. 


Het bureautje maakten we vorige winter op maat voor deze kamer (zie hier).





De 2e kamer ziet uit op de tuin en verschuilt zich achter onderstaande raam:



Hier staat (voorlopig nu in 2019 nog ;-)) een stapelbed (zie ook hier). Daarnaast zorgden we voor een gezellig zithoekje met 2 vintage (familie-erfstukken!) zeteltjes en tafeltje. Op elke kamer staat er standaard voor al onze gasten, naast Luikoffie & Provençaalse thee, ook een flesje bronwater van de Ventoux klaar. Ook de opgroeiende glycineplantjes in hun potje(zie hier) staan hier leuk voor een frisgroen accent.


 








Van de badkamer vinden we foto's nemen moeilijker want ondanks de beperkte ruimte, voelt deze toch ruim aan. We lieten zelfs nog nooit foto's zien met douchescherm, maar nu wel dus!




Voortaan ligt er ook echte handgemaakte Provençaalse op de kamers op een schaaltje van onze lokale potier (zier oa hier).






Achter de douche zijn er legplanken, waar de zwembadhanddoeken klaarliggen, net als een doosje met tissues en de haardroger.



Meer info over onze B&B vindt u op onze website lesoliviersdutaulisson.weebly.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...