zaterdag 23 september 2017

MM * renoveren - decoreren * de inkomEn plots... hadden we onze Maison enkele dagen vrij en konden we onze kriebelende handen niet stoppen om toe te slaan op de luiken, deur en de inkom van onze Maison!Het is nog niet helemaal af op de foto's maar we zijn zó blij dat de start is gegeven voor de rest van de 'opfriswerken' - al is dat zeker niet het juiste woord - ... het is vooral eigenlijk de bedoeling om onze Maison te vervolledigen naar een sobere woning, waar authenticiteit en hedendaagse inrichting elkaar de hand geven.Het grote deel van het kleurenpalet zal langzamerhand verdwijnen en plaats maken voor tinten van wit, naturel, hout en zwart mèt het respecteren van de originele details... meer aansluitend bij onze smaak èn onze B&B.


Een nieuwe zwarte klink op de witte voordeur werkt beter dan het vorige opzichtige gouden exemplaar. De luiken kregen langs 2 zijden enkele anthracietkleurige lagen. De ramen werden gebroken wit.


We construeerden zwart gelakte ijzeren stangen in de muur zodat de vigne vièrge voor een mooi bladerdak boven onze entrée kan zorgen.


Details werden in zwart gelakt, zoals de deurbel en brievenbus, en zullen later vandaag geplaatst worden (vóór de gasten arriveren!). Een nieuw bord (iets resistenter tegen de zon en Mistral) is onderweg.

Ondertussen hebben we ook al een kleine start gegeven binnenin, maar nu eerst bedden opmaken voor onze nieuwe gasten!

Voor wie niet meer moest weten hoe de Maison ervoor en tussentijds eruitzag, zo dus:

Binnenkort meer ...
Fijn weekend iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...