zondag 13 mei 2018

Blauvac, Méthamis & 'Le petit Jeannot'

Onlangs brachten we op een avond Maxime naar een vriendje in Mazan en konden we het niet nalaten enkele beelden onderweg te schieten...


Zicht op Le Barroux & Caromb, met een prachtige mazet ervoor:We bezochten de schattige en o zo rustige dorpjes Blauvac & Méthamis tegen het vallen van de avond. Gewoon wat kuieren, genieten van de Provençaalse charme en de prachtige vergezichten, meer moet dat soms niet zijn.
Afsluiten deden we met een overheerlijke verse pizza in het eveneens pittoreske maar levendigere Villes-sur-Auzon, aan de voet van de Gorges de La Nesque. Ons favoriete winkeltje (zie hier) was er natuurlijk al dicht maar gezellig tafelen kon natuurlijk wel. We ontdekten het sfeervolle 'le Petit Jeannot', een echte aanrader, no-nonsense maar gewoon top, alweer een 3tal jaar geleden, via een Instagrampost van Toujours.Provence (hier). 


Clarice mocht haar eigen superlekkere poesje(vorm)-pizza uit de oven halen en dat zorgde ervoor dat de avond helemaal een succes was! De uitbaters zijn steeds welgezind en supervriendelijk, bijzonder fijn...EDIT: Ondertussen kunnen we het niet laten en moeten we hun superverse (en lichtverteerbare!) pizza's èn huisgemaakte desserts toch op regelmatige basis gaan proeven... Hieronder enkele beelden van afgelopen zomer. We volgen hen ook op Instagram dus dat laat ons telkens weer extra watertanden. In de herfst en winter staat mijn absolute favoriet op hun kaart: pizza met truffel! 

Oh en een nieuwe handtas pronkt nu ook in mijn kast want het winkeltje waar al mijn handtassen vandaan komen, was nu ook open! Quincaillerie pour Fifilles.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...