zaterdag 3 juni 2017

C'est le temps des cérises!Aangezien we alles wat we op onze tafel zetten, liefst van zo dicht mogelijk kopen, zijn we bijzonder verwend in ons mooie Beaumont-du-Ventoux. We schreven er bv. hier al over maar, zoals beloofd, volgt binnenkort onze lijst op onze site.

Sinds 3 weken eten we nu dagverse kersen van de velden van onze buurman. Het zijn ondertussen ook al 3 verschillende variëteiten die passeerden... zo wordt een continuïteit gegarandeerd en blijven zelfs de smaken boeien!
Ik maakte bijna alle foto's in de kersengaard tegenover ons domein, met Lucky als extra fotomodel en de Ventoux als achtergrond.Een deel belandde al in potjes onder de vorm van confituur, gemengd met dagverse aardbeien van onze andere buurman, anderen werd dessert met een cocos-volklorencrumble, een deel werd heerlijke kersencake, er gingen enkele in de fruitslaatjes en de rest ging de diepvries in zodat we onze gasten alle tijden van het jaar met deze lekkernij kunnen verwennen.
Ik sprak met onze buurvrouw en ook zij maakte een mooie(re) reportage van de kersen van de gaard tot het bord, zie hier.Bon appétit!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...