donderdag 6 juli 2017

Renoveren * ons privéterrasje


Een privéterrasje, dat hadden we al lang in ons hoofd klaar... maar zoals steeds in de Provence: tempus fugit!


Na vele uren wroeten en ontwortelen van de hardnekkige bamboe's achter ons huis, konden we eindelijk een betonneke gieten en een comfortabel loungehoekje, eetplaatsje en dus privéplekje voor onszelf creëren.


Enkele maanden eerder hadden we al het oude mazoutvat ontmanteld, een gat in de muur geslagen om er het genot van een achterdeur te mogen ervaren en een scherm met poortje geplaatst om onszelf en de gasten die naar de Tanche gaan wat privay te gunnen.Niet dat we er al te veel gaan relaxen tijdens het hoogseizoen, maar bon, het geeft een stukje 'terugtrekmogelijkheid' waar dat nodig zou zijn...Vandaag viel er ook een magnifiek cadeautje - een gesigneerde en gelimiteerde print - in de bus van de prachtige Saar Manche - in de kamer Aglandau hangen haar illustraties ook, dat ziet u hier -... binnenkort hangt dit perfect aan het zwembad.


 

Ons oude geëmailleerde huisnummer van in België kreeg uiteindelijk ook nog een goed plaatsje.De gamins zijn er in ieder geval blij mee en benutten stante pede 'de lounge'...

 


 Tot hier voor renovatieposts voor de zomer, de focus ligt nu op het verwennen van onze fijne gasten...
Om een idee te krijgen van hoe het ervoor uitzag, klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...