zondag 8 april 2018

Autour de la piscine ...De omgeving van het zwembad kreeg de afgelopen tijd nog een andere uitstraling. Landelijk als we gelegen zijn, past er ook een landelijke, ietwat stoere, verweerde en natuurlijke aankleding bij.

Een glimp van onze 'grange de la piscine' zag u al hier.Olijfbomen 52 en 53 in een nieuwe pot werden ter verwelkoming aan de trap gezet.De aanplantingen moeten nog mooi in de was komen en we hopen dan ook op een exploderende bloemenpracht (o.a. van enkele Bougainvillea's en véél Lauriers Roses) binnen afzienbare tijd.Naast de klassieke houten ligzetels zorgden we op het heetste plekje aan het zwembad voor een ligbed om bruiner dan bruin te bakken of gewoon om zalig te genieten. Een eigen idee, prachtig uitgevoerd door Guy. Ernaast kwamen veel Lauriers roses & lavendelplantjes. Volgend jaar hopen we dezelfde foto's te kunnen nemen met een overdaad aan bloeiende bloemen!


Schaduw kan opgezocht worden onder de overkapping, 'de grange', waar ook borden, bestek, gezelschapspelletjes en leesmateriaal werden opgeborgen voor onze gasten. 


De ligzetels in hout met zalige kussens vullen het kastanjehekje rondom aan in natuurlijkheid.Een overvloed aan foto's behoren bij deze post. Met zoveel blauw in beeld is het onmogelijk om weinig foto's te nemen.
1 april bestond onze B&B 1 jaar en bij deze willen we dan langs deze weg ook onze voorbije, aanwezige en toekomstige gasten bedanken voor het vertrouwen! Bekijk zeker ook onze Facebook Winactie of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om alle leuke nieuwtjes en extra's te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...