zaterdag 25 juni 2016

Les Oliviers du Taulisson * Cadeaubon

Dit jaar volgde ik het eerste jaar van de opleiding 'grafische vormgeving en illustratie' aan de Academie van Temse, ook zo'n jarenlange gekoesterde droom... OK, geen vergelijking in de verste verte met onze Provençaalse droom, maar toch. Dromen zijn er om waar te maken! ;-)

Na enkele leuke opdrachten (zoals je bv. hier zag), leek het mij de ideale gelegenheid om met een beetje basiskennis van Illustrator, een eigen huisstijl voor onze toekomstige B&B te ontwikkelen.

Ook  al gaat onze chambres d'hôtes pas open in maart 2017 en zijn er nog veel renovatiewerken tijdens de komende maanden gepland, toch weten we goed welke richting we uit willen met ècht alles.
Dat heb je nu eenmaal als je al járen van iets droomt en die droom ook werkelijkheid ziet worden.

We willen een unieke chambres d'hôtes creëren met veel aandacht voor unieke details, vol persoonlijkheid. Onze gasten laten proeven van de luxe van eenvoud... waarbij lokale en biologische producten voorop staan, net als duurzaam en kwaliteitsvol design. Een pure B&B, of boutiqueB&B, zo u wil.

Voor de vormgeving van het drukwerk en aanverwanten van onze chambres d'hôtes, kozen we kleuren die echt bij ons passen: donkergrijs, goud en wit. Overal in onze logo's zie je deze kleuren terugkomen, samen met een (door mij) getekende (en dus nu gedigitaliseerde) olijftak. 100% persoonlijk dus.

Het eerste dat we hier graag laten zien, zijn onze cadeaubons. Deze werden als laatste ontworpen, maar gek genoeg, door onze drukkerij als eerste geleverd. Op de voorzijde zit een extra matte coating, wat een zachte touch geeft en achteraan hebben we de bon beschrijfbaar gelaten.

Ik wou gisteren gebruik maken van het spel der zon en schaduwen om ze mooie te fotograferen maar dit drukwerk blijft toch beter tot uiting komen in de werkelijkheid.

We voorzagen op onze site (hier) al een aparte knop om de cadeaubons te bekijken en te bestellen, voor wie op zoek is naar een origineel cadeau... ;-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...