zondag 12 juni 2016

Maisonnette * evolutie in garage en gevel

We zijn gewoon om met onze blog af en toe tegemoet te komen aan veelgestelde vragen... Er wordt al eens geopperd dat het jammer is dat er niet meer tussentijdse werkfoto's geplaatst werden. Vandaag laten we enkele -ahum- sfeerbeelden zien van de laatste werkzaamheden (die we alweer achter de rug hebben) in de garage en aan de gevel van de Maisonnette.

De foto's zijn met ons werktoestel genomen, dus ze dienen echt enkel als impressie en zijn niet altijd even scherp of perfect gepositioneerd. Jammer genoeg hadden we nog niet de tijd om ons uit te leven met ons goede fototoestel ... Het zijn hier bijzonder drukke tijden, met andere werkzaamheden, veel ge-'grmbl' (misschien schrijf ik ooit nog wel eens iets over die ene o zo stereotiepe werkman, wanneer we er vooral het grappige van inzien, want zo gaat dat als er voldoende tijd gepasseerd is, maar nu is het nog te vroeg daarvoor), alles te regelen voor onze verhuis èn onze gasten perfect van dienst te zijn. 

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om een mooie fotoreportage te maken van onze hele (afgewerkte) Maisonnette op een prachtige zonnige Provençaalse dag ergens in juli! Die zullen hier dan ook met veel plezier gepost worden en op de site gezet worden.

Zie je graag nog eens de voor&na van de Maisonnette, klik dan hier.

Maar nu is het eerst aan onze gasten om ten volle te genieten van onze Maisonnette!!!

En aan ons in België om héél véél dozen te vullen ... ;-) 

Van onze werkzaamheden in Les Oliviers du Taulisson (meer daarover vind je hier) zullen we dan tussentijds, na onze verhuis, wel meer blogposts maken. Beloofd.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...