donderdag 7 juli 2016

Maisonnette Malaucène * in beeld

Ein-de-lijk laten we hier ook enkele foto's zien nu de Maisonnette he-le-maal af is. De foto's lijken wel op onze eerdere 'af'post (hier) maar nu is het plaatje voor ons helemaal af. Er waren ondertussen al enkele bijzondere gasten die onze Maisonnette ook konden waarderen en dat maakt het allemaal nog eens zo fijn om hier te laten zien.

We beslisten alsnog de deuren niet te vernissen en hun brute karakter te laten behouden, maar ze wel een zachte lavandelblauwe tint mee te geven.

De garage werd helemaal gewit, de vloer gegrijsd en de wasmachine, WC en enkele kasten werden geïnstalleerd. De ladder is ondertussen ook weggehaald en zo is de garage volledig benutbaar voor onze gasten.

Een vaak voorkomende vraag is of er een terras of balcon is aan de Maisonnette... helaas, dat is er niet. Wel neen, jammer genoeg is er aan de Maisonnette geen 'officiële' buitenplaats. Wat onze ouders en vrienden en nu ook onze gasten wel doen, als zij daar logeren, is het tuintafeltje en de stoeltjes voor de poort zetten. Je stoort dan echt niemand en zit lekker rustig. Dat is heel typisch Frans en zie je vaak in kleine straatjes en dorpjes. De Maisonnette ligt in een klein koel straatje van het oude stadscentrum en je hebt er nooit last van de brandende Provençaalse zon. Uiteraard laten we iedereen vrij in zijn doen en laten, maar we vinden het interessant om er toch een sfeerbeeld (of meer ;-)) van te laten zien.

Mijn vader is niet enkel 'artisan' maar ook 'artiste' en schilderde een impressie van de Mont Ventoux in de garage, voor het geval je moest vergeten zijn waar je nu ook weeral logeerde ;-)Maak er een mooie zomer van!

Meer info over onze Maison en Maisonnette vind je op onze site:

Maison-Malaucene.weebly.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...