zondag 24 juli 2016

1 juli 2016 - de verhuis


Ongelooflijk dat het alweer een dikke 3 weken geleden is dat we onze grote trek inzetten want op 1 juli was het inderdaad eindelijk zo ver! Het overgrote deel van ons hebben & houden werd op een vroege regenachtige Mariekerkse ochtend ingeladen in een klein verhuiswagentje en onze eigen wagen ... èn na mooie ritten van respectievelijk 14u en 10u èn de volle 1000km alweer uitgeladen in het zonovergoten Provençaalse Les Valettes.




De verhuis naar Beaumont-du-Ventoux is een feit!

Mijn vader was toen al ter plekke en zorgde voor een mooie verrassing als verwelkoming.

Bij de voorbereidingen van onze verhuis hanteerden we telkens 1 belangrijk principe: 'Less is More' en dan nog is het ongelooflijk hoeveel spullen een gezin bij elkaar heeft en toch beslist om die allemaal mee te verhuizen...

Eigenlijk zijn de voorbereidingen (en de bijbehorende verkleining van onze materiële bezittingen) voor deze verhuis meteen begonnen na ons jaartje weg (zie hier voor kleine en minder kleine blogposts van onze 'Congé des Gamins'). Toen - in 2013-2014 - al viel de beslissing om onze dromen te blijven najagen en onze verhuis in te zetten naar ons geliefde Provence. Het duurde tot 1 juli 2016 alvorens we echt weg waren en dan nog hadden we zoveel mee te nemen ... 

De gamins zagen het allemaal passeren en gebeuren, volledig berustend in de goede afloop der verhuis. Het zwembad lonkte te fel naar hen om deel te nemen aan al dat gesjacher en gesleur.



Nu zijn we alweer wat verder geëvolueerd, namen we wat vakantie met dierbare vrienden, klusten we er al wat op los, waren paraat op enkele festiviteiten, genoten van ons nieuwe paradijs voor de rest van ons leven en zijn we weer aan wat blogwerk gestart.

Fijne zondagavond en tot blogs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...