dinsdag 11 juni 2019

Ontbijten in onze nieuwe orangerie!


Onze nieuw gebouwde orangerie (zie hier voor de evolutiefoto's en uitleg) is AF!

Vrijdag 24 mei was de eerste keer dat we er een ontbijt serveerden voor 2 van onze kamers. De derde kamer prefereerde toen een laat ontbijt buiten...Van midden mei tot eind september serveren we normaal gezien altijd het ontbijt buiten voor al onze gasten. De overige maanden natuurlijk ook zoveel als het weer het toelaat (bijna altijd dus ;-)).

Nochtans is het nu geen zonde meer om binnen te (moeten) eten. De orangerie zorgt voor veel licht en geeft het gevoel toch midden in de natuur te kunnen genieten.


De avond voor het eerste ontbijt zetten we uitzonderlijk de tafel al klaar, gretig om de eerste foto's ervan te kunnen nemen. Zó blij zijn we ermee.De ijzeren ramen werden door een lokale feronnier gemaakt en gepoedercoat in tijdloos donkerbruin. Voor de verlichting binnen kozen we voor unieke, gietijzer en emaille antieke armaturen. De balken blijven voorlopig naturel, al zien we ze in de toekomst nog bruingetint worden. De sfeervolle gepatineerde kasten werden gevonden bij onze mooie brocante in Malaucène, La Brocanterie du Lapin Bleu.

Heel naturel en landelijk vormt het een geheel met de rest van onze B&B.
Sfeerbeelden genoeg van de verschillende ontbijttafels binnen... de ontbijttafels van buiten volgen later nog wel eens! ;-)

Foto's van buitenaf zullen we ook later nog eens posten... hier alvast eentje:Meer info over onze B&B vindt u op onze website:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...