donderdag 13 april 2017

Renoveren * La piscine


De paasvakantie van 2017 is ideaal voor de kinderen...
zalige temperaturen rond de 25°C, geen wolkje aan de lucht en dus zwembadtijd! Hun favoriete tijdverdrijf!


Ons zwembad is dan wel enkel verwarmd door de zon maar mits goede zorgen en een afdekzeil voor 's nachts is de temperatuur op dit moment al een 20°C en blijkbaar genoeg voor de kinderen!
Deze tekst werd begonnen op 8 april maar nu onze B&B geopend is en we toegewijd hier aan gestart zijn, kwam er van bloggen niet veel in huis...


Nochtans is het fijn om ook de verschillende fases van ons zwembad en haar omgeving te (laten) zien en later erop terug te kunnen kijken.Ondertussen zijn we weer een weekje verder, staat alles al veel verder in bloei (groen en/of veelkleurig), is er al wat meer opgekuist en wordt het zicht er enkel maar vrolijker op. 


We vervingen net voor de opening de lelijke witte plastieken toegangspoortjes door zelfgemaakte houten exemplaren (die naar de juiste kant draaien!) en poetsten alles verder grondig op. Zie hier voor de vorige stand van zaken aan het zwembad. De dagelijkse veranderingen doen ons nog steeds naar ons fototoestel grijpen zodra we kunnen dus blogmateriaal verzekerd! ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...