woensdag 17 mei 2017

Renoveren * fietsenstalling, abri, etc.



Nu de dagen nog meer ècht zomers (kan dat dan?!) aandoen, met wolkeloze dagen en temperaturen rond de 30°C, vonden we het een mooi moment om de tonnelle van onze Aglandau van een abri te voorzien.

 

We profiteerden even van een momentje dat onze gasten er niet waren, zodat niemand last had van onze werkzaamheden ... ;-)



De bamboestrengen zorgen voor heerlijk gefilterd licht zodat het op het terras aangenaam vertoeven is. Er zijn nog genoeg plekjes in onze tuin en aan het zwembad om in de volle zon te zitten...





Ook onze fietsenstalling aan het tuinhuis (er is nog een fietsenrek aan het zwembad voor wie meteen na de rit verfrissing wil ;-)) kreeg enkele dagen geleden meer vorm en kleur... vandaag wordt daar de laatste hand (rechter zetten van de fietsensteunen, nog enkele planken achteraan erbij en een likje verf) aan gelegd als straks onze gasten op pad zijn. Laatste keer lawaai op ons domein om dan nooit gasten te moeten storen en hen in alle rust te kunnen laten.





Op dagen als deze kan je foto's blijven nemen...



 

De foto's dateren van enkele dagen terug en wonder boven wonder, ons kleine grasperkje begint eindelijk wat te groeien - liefde en geduld begint te lonen - ...



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...