woensdag 10 mei 2017

MM * renoveren - decoreren * de eetruimteLang geleden (hier) zag u slechts een glimp van de eetkamer van onze 'Maison Malaucène'. Ook al is dit best een grote ruimte en was ze gedecoreerd met degelijke materialen, ze kon mij nooit echt bekoren.


Al een geluk dat onze gasten ze wel vaak wisten te appreciëren!


Nu we tussen de gasten door een gaatje zagen, vonden we de tijd rijp om deze ruimte naar onze hand te zetten.De luiken en deuren, tja, die staan later - lees: volgende winter - op het programma...


We besloten om de lichtblauwe muren en het kleine groene scheidingslatje enkele lagen kalkwit te geven, wat iets beiger is dan het het witte plafond.


Weg met het Oosterse tapijt - weer een buurman blijer ;-) - en welkom bruine Sisal met lederen boord!


Ook hier kwam de XL Moth lamp van Snowpuppe te hangen, in dégradé zwart-grijs-wit.


Oude luiken met een mooi patine kregen een plaatsje boven de slaapzetel - al moet gezegd dat deze zelden gebruikt wordt, gezien er boven nog 6 slaapplaatsen zijn - .


Minimalistisch en mooi de klok lezen ... dat kan met de XL Karlsson; meer dan voldoende om een muur te vullen!Het was al het einde van deze dag en dus lijken de foto's redelijk somber ... al was het makkelijker dan met het Provençaalsetegenlicht te moetenwerken ;-)O en omdat we dan toch nooit de eetkamer ergens in zijn geheel lieten zien ... zie hier:


Er zijn nu weer andere mensen blij met deze stijl van meubels & verlichting en wij dus ook! ;-)Meer informatie vinden over onze Maison?

Dat kan hier:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...