donderdag 18 oktober 2018

Roc d'Azur 2018


Naar goede traditie onderbreken we onze blogposts (en dus ook onze boekingkalender, haha!) uit onze Pays Ventoux met een persoonlijk stukje verhaal van onze jaarlijkse uitstap naar de hoogmis der mountainbikeliefhebber:



Hèt allergrootste MTB-event ter wereld èn dat op één der mooiste plaatsen ter wereld: Fréjus aan de Côte d'Azur!


De combinatie van zalig (na)zomerweer, de Middellandse Zee, natuurpracht van het Massif des Maures en een uitgelaten festivalsfeer mèt (wereld)beroemde renners èn met de fiets als middelpunt is onovertroffen.





Elk jaar is anders maar gelijkaardig en telkens weer een schot in de roos! TOP. Nu ik ook met een Canyon rijd, kreeg de stand van de hoofdsponsor uiteraard nog meer aandacht ;-)









We zogen de (feest)sfeer in ons op, van begin tot eind, van de Base Nature tot de straatjes van Fréjus voor de Roc Ruelles! Oh ja, want we namen ook alle 4 deel aan onze eigen koers.



















 Geen schitterende resulaten, wel tevreden indrukken... weeral gebeten om volgend jaar beter te doen ;-)



Dit jaar werd het dus wederom voor ons een zonovergoten, magnifiek mooi, zuiders weekend. Helaas werd het voorafgegaan door 2 dagen relatief noodweer en dus werd het parcours apocalypstich, heroïsch, episch, slijkzwaar ... maar bovenal memorabel!




Vorige keren zie je hier:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...