woensdag 20 februari 2019

Renoveren * een glimp van de nieuwe entrée


Na veel vragen te krijgen over wat en hoe en, en, en ... we nu aan het doen zijn, tonen we vandaag graag al een glimp van onze nieuwe entrée. Als in onze eerste winter, toen we elke woensdag een renovatieblogpost maakten (zie hier), zijn we blij nu weer iets met u te delen!

 


Wie onze Insta-stories volgt of goed oplette bij deze blogpost (hier, van onze vernieuwde leefruimte) zag onze vernieuwde luiken al maar vandaag laten we u graag een eerste glimp van de buitenkant zien...


 


Het is iets helemaal anders geworden. Over geuren & kleuren valt niet te discussiëren, maar wij zijn alleszins blij met deze nieuwe look. Kijkt u vooral niet naar de rest van de werken die nog op ons wachten (op de achtergrond van de foto's), daarover bloggen we later dan weer meer. En alles zal netjes verdwenen zijn, tegen de tijd dat we weer openen in april!





Typische Provençaalse handgemaakte ramen en deuren in bruin gepoedercoat ijzer mèt rosacen, is iets waar we altijd van droomden. We lieten ze maken bij de plaatselijke smid.

De donkere ramen werden aangevuld met olijgroen geverfde houten luiken. De vroegere donkere luiken (zie oa hier) maakten het geheel te somber.

Een grote bijpassende 'dorpel' van travertin (ipv de rode tegeltjes) maakt het geheel af.

Authentiek Provençaals. Ein-de-lijk zullen we de gevel meer op foto laten zien ;-)

Dit is de laatste foto met de oude (plastieken, eerst fauxbois en daarna gebroken wit gelakte) ramen en  anthracietkleurige luiken:



Meer info over onze B&B:

Tél: +33(0)490 36 34 53
Mail: oliviers-taulisson@hotmail.com
Sociale media:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...