zondag 21 februari 2016

MM * binnenkijken * het benedenterras en de voordeur

Afgelopen krokusvakantie namen we eindelijk eens de tijd om een familieportret te laten maken bij onze voordeur en het benedenterras van Maison Malaucène. Het familiepotret zag je al hier en hier passeren.

We vinden het bijzonder dat we de vraag om een gezinsportret kregen, want zo kunnen we later nog terugkijken naar een leuk aandenken aan 2016.  We hadden er zelf tot nu, nog geen enkele foto met ons vieren genomen! 2016 is bijzonder voor ons om meerdere redenen (later meer daarover) maar het is namelijk ook het jaar waarin we de verhuur van onze Maison Malaucène aftrappen! Hier droomden we al zo lang van! We durfden het in de zomer van 2012 zelfs op onze blog neerschrijven, zie hier.

Maison Malaucène is ons dorpshuis mèt beneden- en boventerras in het historische hart van Malaucène aan de voet van de Mont Ventoux. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om ineens ook wat detailfoto's ervan te nemen. De oorzaak van de roze gloed op sommige foto's is de ondergaande winterzon.

Hoewel we het hier op onze blog, op de sociale media en op onze Weebly al vaker schreven, is het blijkbaar vaak nog niet helemaal duidelijk dat we (nog) geen Chambres d'Hôtes (zullen) uitbaten ...
We krijgen nog dagelijks de vraag wanneer we verhuizen, en of we nog niet vertrokken zijn en ... en ... en,
maar helaas, dat is nu dus nog niet aan de orde! 

Maison Malaucène is ons authentiek Provençaals huis dat we volledig als vakantiewoning verhuren. Het huis is gedurende de huurperiode volledig en alleen voor de huurders, om volop te genieten van het rustgevende Provençaalse leven.

Voor meer praktische informatie kan je ons steeds bellen, mailen of kan je hier terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...