vrijdag 29 juli 2022

Malaucène * Valentina Store

Recent maakten we kennis met de lieve en elegante Émilie Cavalacci... de vrouw achter Valentina Store. Dat is een uniek merk, waar de vrouwelijke kledij bedacht en handgemaakt wordt in Malaucène, net om de hoek van onze B&B. Straf dat we dat nog niet eerder wisten ... want ik draag voornamelijk Franse mode en heb een heel groot hart voor handgemaakt moois! Maar dit is dus nog een trapje hoger: echte Provençaalse mode in een hedendaags sausje!


Net na ons bezoekje aan Crillon-le-Brave (zie hier), en de mooie kleedjes van Valentina Store die we zagen hangen in de boutique van het gelijknamige hotel - toeval bestaat niet -, "ontdekten" we dus het geheim achter dit unieke merk: de gedreven passie van Émilie!



We bezochten haar kleine inspiratievolle atelier, midden in het oude centrum van Malaucène  - oh waar is de tijd dat ik zelf zoveel kleedjes naaide (zie onze 'oude' blog: fetedesgamins.blogspot.com)-. Een echt vrouwenmerk, waar alles met echte vrouwenhanden wordt gemaakt en dat al sinds 2014! Het is betaalbare mode handgemaakt met de mooiste details (ook veel kant en broderie!) hier in de Provence door 3 èchte vrouwen!

Hier alvast een voorproefje van de nieuwste collectie (ik heb deze mpoie blouse ook al ;-)):

Inmiddels hangen er ook ettelijke tijdloze elegante stuks in mijn kast en zijn we grote fan van wat ze doet. De katoenen stoffen zijn zeer fijn en aangenaam om dragen en de modellen bijzonder elegant en klassevol.

Mimi & Bella poseerden maar al te graag mee en genoten van de extra portie knuffels!


En Casper, die zag dat het goed was!


Deze week werd de nieuwe collectie bij ons, op ons domein, verder op beeld vastgelegd. Kijk zeker zondag in haar stories op Instagram (hier) of op haar website: valentina-store.fr Ongetwijfeld delen we ze hier ook op onze blog!

Ik droeg al heel graag mijn nieuwe witte, ultralichte en elegante zomerjurk van Valentina Store, zoals hier in Château La Coste, waarover later meer!

Haar collectie kan je best shoppen online (er wordt wereldwijd verzonden) of in de boutique van het hotel van Crillon-le-Brave. 

Meer info:

Valentina Store

valentina-store.fr

www.instagram.com/valentinastoreofficiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...