woensdag 21 december 2016

Renoveren * een nieuwe trapEen nieuwe trap is sinds deze week een feit.

Ok, er is nog veel verfwerk te verrichten om de gang terug mooi te maken en de juiste verlichting ontbreekt, maar toch ...

Misschien zag u het al passeren, maar onderstaand animatiefilmpje verduidelijkt perfect hoe onze werkzaamheden hier verlopen en waar we maar weer elke week naar blijven verwijzen:

Deze trap was er eigenlijk al maar ze hadden hem gemaakt uit lelijke donkere mdf-plinten en een weliswaar degelijke, echte en lichte parket maar die zwevend en niet al te mooi gelegd was ... alez, we konden er dus eigenlijk gewoon niet aan wennen. Hij paste niet bij ons, dus braken we deze week alles af en er kwam mooie Travertin in de plaats.


Plintloos voor een strak en mooi geheel.Niet super boeiend om fotografisch vast te leggen en zeker niet als nog niet alles af is, maar de prachtige oude poster helpt!
De poster van een vroegere wedstrijd in ons Beaumont-du-Ventoux kregen we voor onze 'sinterklaas' van lieve Provençaalse/Vlaamse vrienden, die ons blijkbaar echt goed kennen. Hij is perfect voor ons; een onvergetelijk fijn cadeau!


De kader met poster zal een prachtig plaatsje krijgen in de gang boven de trap, met een mooi Tetilampje erboven om hem in de spotlight te zetten... maar dat is voor later.

Deze trap is eigenlijk zo goed als privé voor 2 gasten, want hij leidt enkel naar onze 'Tanche'kamer. Ook daar (waar niet?) zijn we volop bezig en daar laten we later weer meer van zien ;-)

Om met een vrolijke noot te eindigen... de luchten zijn  hier nog steeds wonderlijk blauw, dus we plaatsten al wat extra buitenverlichting en vervingen de minder mooie exemplaren en passant.

Het zit 'm in de details, niet waar?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...