vrijdag 23 februari 2018

Sneak Peek * la grange de la piscine


De omgeving van ons zwembad verdiende nog een persoonlijke touch en wat gezelligheid...

Hier ziet u hoe het er vorig jaar uitzag.


Aangezien ons dorpje (gehuchtje Les Valettes eigenlijk, bij Beaumont-du-Ventoux) vroeger de 'Hameau des Granges' (ja zelfs op postkaartjes, zie hier) werd genoemd, vinden we het niet meer dan gepast om in onze tuin de Provençaalse landelijke en natuurlijke sfeer, de schuur/grangesfeer, de bovenhand te geven. Dat zag u ook al aan onze pétanquebaan (hier).


De afgelopen tijd creëerden we een buitenmeubel op maat. Voor het werkblad kozen we Franse natuursteen met enkele accentjes van kleine natuursteentegeltjes met traditionele motiefjes.De stukerij werd vernieuwd in een onregelmatige greige tint, maar veel minder grof dan het vorige gele werk.


Voor de rest van het meubel werkten we met lokaal Douglashout in een bruine tint, waarvan we hopen dat het nog mooi verder verouderd.


 Misschien las u ook het al op onze site...

In een wereld van extravagant comfort en luxe, honoreren wij rustieke eenvoud, groei & verval, bescheidenheid en de schoonheid van imperfectie.

WABI SABI op z'n Provençaals...

Binnenkort laten we de rest zien. Nu werken we nog even lustig voort zodat we binnenkort onze gasten terug goed kunnen ontvangen ;-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...