maandag 20 februari 2017

Het weer en de nieuwe 'bank'Hoe is het weer daar nu?!

Een vaak voorkomende vraag met een eenvoudig antwoord:

Za-lig!

Het is nu een mooi 18°C in de schaduw en heerlijk dus op het terras in het zonnetje. Geen wolkje aan de lucht en naar 't schijnt blijft dit ook het weer voor de komende tijd... Ons zul je niet horen klagen! 


De gamins hebben nu 2 weken 'vacances d'hiver' en kunnen heerlijk genieten van veel buitenspeeltijd, afgewisseld met luieren in hun hangmatten, boven in de tuin, uitkijkend over ons huis en de vallei. En wij? Wij kunnen in & uit lopen, goed alle verf laten drogen en met de zon op ons gelaat full force verder renoveren .... Wat ons betreft, het ideale weer om goed gezind en in vakantiemodus toch er vol voor te blijven gaan!


Vandaag was de dag dat we na enkele dagen van uitbreken & herleggen van alle tegels rondom ons zwembad, eens wilden zien of ons nieuwe 'romantische' zeteltje er mooi bij zou passen.


We kochten een bijzonder vormgegeven Bensimon-zeteltje, ideaal voor 2 personen in een mooi petrolblauw, als 'eyecatcher' en uniek item naast al onze sobere en weinig kleurrijke items, vooral in wit-grijs-zwart.


We kregen amper de kans om het uit de verpakking te halen of onze gamins hadden het al in beslag genomen!


Het werd een grappig tussendoortje, een fotoshootje met 2 genietende(en bleke!) kids onder een staalblauwe hemel.

En plots riep Lucky om nog een lekker tussendoortje en was de zetel weer leeg ...

 

Conclusie?

Een zalig zeteltje bij zalig weer... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...