woensdag 1 februari 2017

In de Pers * Libelle

Wat een leuke verrassing deze ochtend op ons facebookprofiel...
mijn interview met Libelle over de liefde voor ons gezin, onze streek, ons nieuwe leven èn onze B&B... verscheen vandaag in hun weekblad!
Nog voor we goed en wel onze sociale media openden, waren er al genoeg andere mensen die het lazen en konden we het, dankzij Bernadette, uiteindelijk ook zelf ontdekken...

Ik selecteerde op vraag van Libelle 15 persoonlijke foto's (waarbij er bij mezelf 3 zware rondes nodig waren om ergens een goed beeld te geven in 'slechts' 15 foto's!), waarvan er 2 verschenen in het blad. We onthouden u uiteraard 15 andere geselecteerde privéfoto's niet.

Straf genoeg hadden/hebben we slechts 1 familiefoto die op een zalig zonnige maar ook Mistraldag op de brug in Avignon genomen werd. Op de achtergrond zie je onze Ventoux, het Palais des papes en die andere bekende brug.


Maxime met zicht op Gordes (uit deze blogpost):


Franse reporter Maxime met een zelfgemaakte micro aan een verlaten Abbaye de Sénanque, op een zalige juli-avond toen de zon al ondergegaan was en dus alle toeristen al aan het tafelen waren... ;-)


Tour de France madness !!!


Guy in Le Barroux:


Het zicht op ons kleine gehuchtje van Les Valettes, met uiterst rechts ons huis, daarnaast onze olijvengaard en links de rest van het dorpje. Lucky, de ezel die u hier al vaker zag verschijnen, woonde toen nog niet in het veld naast de wijnranken. 


Clarice in het eikenbosje boven ons zwembad:


Clarice en ik (een zeldzaamheid dat ikzelf op de foto sta!) in Vaison-la-Romaine:


Op een herfstochtend huiswaarts fietsen nadat ik de kids naar school bracht. Op de voorgrond kersengaarden, in het midden Lucky, links onze olijvengaard en helemaal achteraan de Ventoux.


Clarice op een herfstavond met de prachtige aquareltekening van onze Maison Malaucène, van de hand van Antoon, die nog een plaatsje moet krijgen...
Guy tijdens de olijvenoogst (uit deze blogpost):


Één van onze favoriete hersttoertjes, door de prachtige landschappen van de Dentelles de MontMirail, met zicht op de Mont Ventoux (uit deze blogpost):


Ons zicht, elke dag hetzelfde en toch anders, als we onze deuren naar het terras onder de blauwe regen openen:
(Slingers ophangen hoeft al niet meer! Ons leven is elke dag een feestje onder de glycine ;-)):


2 van mijn liefdes gecombineerd met onze liefde voor oude stenen:Kids aan het werk in en om het zwembad of waren enkel wij aan het werken toen?!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...