woensdag 29 maart 2017

Renoveren * details in de tuinDe tijd tikt weg terwijl we dit bericht schrijven... de afgelopen week legden we vooral aan heel veel kleine details binnen & buiten de laatste hand. Helemaal klaar zijn we nog niet maar stukje bij beetje komt dat allemaal goed.


Een fauxlamp met Weckpot voor een kaars als sfeerhanger:


We werden verder getrakteerd op echte Provençaalse lange en wolkeloze dagen met heerlijk warme temperaturen (rond de 25°C); dat stimuleert nog eens te meer!

Een bordje 'Les Clés des Oliviers' om de sleutels van onze kamers, Aglandau, Tanche & Picholine,  in stijl op te hangen:
 Ontelbaar veel lavendelplantjes en andere sterk geurend of kleurende plantjes kregen nog een plaatsje in de tuin. Onze oude Glycine, Wisteria, Blauwe regen is al bijna startklaar om fel paars te pronken... nog even en wij zijn er ook startklaar voor!


Vandaag namen we snel even de tijd voor een - ahum - familieportret (met priemende oogjes door de felle zon) bij ons nieuwe bord (nog te vullen met de nodige informatie) aan de oprit.Achteraan bij de ingang van de Tanche, maakten we een eenvoudige afscheiding:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...