dinsdag 15 januari 2019

Nieuwsbrief 3 - 2018

*** NIEUWSBRIEF 3 - JULI 2018***
Omdat we graag alles op onze blog bijhouden, zullen we hier ook al onze voorgaande nieuwsbrieven nu publiceren en de toekomstige op het juiste moment.

Via deze link kan u de eerste nieuwsbrief van onze B&B Les Oliviers du Taulisson lezen (zie ook hieronder)!
Wilt u ook graag maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van leuke tips & tricks in onze Pays Ventoux, inspiratie uit de Provence, de gebeurtenissen van Les Oliviers du Taulisson, speciale aanbiedingen en heerlijke arrangementen voor elk seizoen?!
Schrijf u dan in via deze link (linksboven op 'suscribe' klikken) of via onze website (op elke pagina onderaan kan het formulier daartoe ingevuld worden).
Veel lees- en kijkplezier!


Terwijl we deze mail opmaken voor u ... 'kss'en de cigales erop los. Ja, het is ècht hoogzomer in de Provence! Zij laten zich enkel horen als de temperaturen mooi boven de 25°C blijven... maar, zoals je kan zien bovenstaande foto, in de vroege ochtend is het nog heerlijk koel op ons hoofdterras, dankzij de schaduw van onze glycine. Niet enkel de zomer is hier mooi, alle seizoenen zijn de moeite waard. Zo kijken we alweer wat vooruit naar een mooie nazomer en sfeervolle herfst. Elk seizoen heeft hier wel zijn eigen charme en die delen we telkens graag met u!
Heeft u al de geneugten beleefd van een rustig avondje petanque spelen, gepaard met een frisse rosé of verfrissende pastis?! In onze olijfgaard liggen de ballen op u te wachten ...
Ook de nieuw aangeplante lavendels en laurier roses aan het zwembad laten hun kleurenpracht ondertussen zien...
Kleurblokken in velden van groene wijngaarden, gele zonnebloemen en paarse lavendel, voor jou alleen ... kan het meer postkaartwaardig?! We verklappen graag aan onze gasten de àllermooiste plekjes om te ontdekken. Tussen 15 juni en 15 juli staat de meeste lavendel in bloei; daarna worden ze gesnoeid voor de lavendelfeesten, essentiële oliën, en andere producten. Ieder jaar is dit de meest gegeerde periode, dus wie zeker wil zijn, bekijkt best zsm zijn vakantieplannen!
Nazomer. Indian summer in de Provence. Herfst. Misschien wel het kleurrijkste seizoen van allemaal. Ontelbaar veel tonen van groen, geel, oranje, rood of roestbruin kleuren de wijngaarden en glooiende landschappen in onze Pays Ventoux. De toeristische drukte deint uit en maakt plaats voor een rustige sfeer. Vorig jaar gaven we al wat tips mee om ook deze tijd van het jaar te komen genieten. Klik hier om onze herfstige blogpost te ontdekken. 
Onze Maison & Maisonnette zijn nog wel wat in het najaar vrij * klik hier voor meer info

HERFSTWEEK 


Speciaal voor de herfst werkten we een boeiende week in & om onze B&B uit, voor een verblijf tussen 28 september en 11 november, aan €575 per persoon(bij verblijf met minstens 2 personen). 

Natuurlijk kan een 'gewoon' verblijf bij ons in de herfst ook...
Meer weten over onze Herfstweek? * klik hier
We wensen ieder een wondermooie en kleurrijke zomer & herfst,
al dan niet in de Provence,
toe!

Met lieve Provençaalse groet,
Guy - Dina & Maxime - Clarice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...