donderdag 24 januari 2019

Pers, instagramstories & populariteitspolls

We krijgen zeer vaak allerlei vragen over publicaties, websites en beoordelingen of scores voor onze B&B 'Les Oliviers du Taulisson' en onze 'Maison & Maisonnette Malaucène', of om door te verwijzen naar leuke sites met verborgen parels, vandaar dat we er graag nog eens een blogpost aan wijden.

Niet iedereen kijkt altijd op de sociale media - en, maar goed ook! - maar daarom hoeft u natuurlijk niets te missen van wat er allemaal reilt en zeilt hier in de Provence … op onze blog houden we jullie steeds van alles op de hoogte!

Recent kregen we de eer om aan bod te komen in de Instagramstories - naast de vermeldingen op hun website - van 2 prachtige, toonaangevende Amerikaanse websites: Vivi et Margot en The Perfect HideAway. We delen graag de foto's hier met u. Ze zijn dan wel van mindere kwaliteit maar daarom niet minder mooi en fijn!

Instastory Vivi & Margot:

    




We vinden het waardevol om erkend te worden door bijzondere websites die kwalitatieve en unieke B&Bs selecteren. Daarom zijn we ook trots om geselecteerd te worden op de prachtige website van Bijzonder Plekje (hier & hier) en Villapparte(hier).

Tevens vinden we vermeldingen in papieren versies ook tijdloos en interessant; zo verschenen we in de gids 'Logeren bij Belgen', waar alle verblijven persoonlijk gecheckt en gefotografeerd worden door Erwin & Peter(de betreffende foto's werden genomen in de maand dat we opengingen!). Op hun site herken je de geselecteerde verblijven aan het Lannoo-logo in groen naast de naam van het verblijf.

Tevens werden we vermeld in de Wonen Landelijke Stijl van afgelopen zomer (zie hier). 

In Libelle België (zie hier) verschenen we met een interview naar aanleiding van onze verhuis, maar dankzij de vermelding van onze B&B, kregen we ook bijzonder fijne gasten langs die weg. Een heel fijn en trouw publiek hebben ze bij Libelle. We zijn bijzonder blij dat we dit mochten ervaren dankzij onze gasten!

Ook vind je ons in de Bongobons voor 'Chambres d'Hôtes d'Exception' of 'Buitengewone Bed & Breakfast'.

Ook op Venyous & Bij Landgenoten (hier & hier) kan je ons terug vinden.

Online zijn we natuurlijk op meer sites zichtbaar, zoals AirBnB of Booking maar de prijzen liggen daar hoger en niet alle data zijn beschikbaar omdat we voorrang geven aan de gasten die rechtstreeks wensen te boeken. Zo schreven we dat ook op onze site.

Instastory van The Perfect HideAway:

 

 

 

 

 


We krijgen tevens vaak de vraag naar scores en beoordelingen. We willen vooral dat onze gasten genieten en kunnen leven bij ons als God in Frankrijk! We hopen dat onze passie voor onze B&B duidelijk is in alles wat we laten zien & doen (virtueel dan wel in de echte wereld). We appreciëren het ten zeerste als onze gasten ter plekke en/of achteraf laten merken hoe goed ze het wel bij ons vonden maar gaan zeker nooit iemand lastig vallen om extrapunten of beoordelingen te ronselen. 

Daarom vinden we ook sites als Tripadvisor of Booking of anderen met populariteitspolls... weinig waarde hebben omdat ook vaak beoordelingen gevraagd, gekocht of vervalst worden. Vergelijken van verschillende B&B's of hotels (en wedstrijdjes spelen) is tevens als appelen met peren vergelijken. Wie heeft daar wat aan?!

Onze sites:

lesoliviersdutaulisson.weebly.com
maison-malaucene.weebly.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...