zondag 9 februari 2020

Aglandau * update terras




De tuin aan de kant van de kamers pakken we deze winter grondig aan. Er verdwenen al ettelijke kubieke meters grond naar lagergelegen stukken hof. Deze keer graven en doen we alles met de hand. Langzaam maar zeker krijgt alles meer vorm en laten we graag af en toe een afgewerkt stukje zien.

Hier zag u al het vernieuwde terras van kamer Picholine. Ook op deze plaats wordt rondom nog verder gewerkt om het geheel mooier te maken. Later daarover zeker weer meer.


Onze trouwe viervoeter, Galaxy (zie hier), verloor deze winter haar gezichtsvermogen en blijft graag dichtbij als we werken, liefst zalig in het zonnetje. Het nieuwe muurtje zorgde bij haar dan ook voor wat verwarring... als onze gasten hier zijn, komt zij hier nooit dus dat maakt het ineens ook makkelijker.




De afgelopen dagen kreeg het terras van kamer Aglandau een nieuw natuurstenen muurtje. Iets waar we al lang aan dachten maar andere projecten en bezigheden kregen steeds voorrang. Typisch landelijk Provençaals geeft het een geborgen en gezellig gevoel aan dit terras. De jasmijn begint mooi tegen de muur te groeien en we hopen ook dat de kiwi en blauweregen langs de tonnelle de hoogte in gaan gaan om het natuurlijke dak te begroeien.

Hier ziet u hoe het eruitzag in 2016 en hier hoe we in februari 2017 afwerkten. Toen konden we overal nog met een minigraver passeren, nu doen we alles met armkracht.









Meer over onze B&B vindt u op onze website:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...