zondag 29 oktober 2017

MM * renoveren - decoreren * de traphal & gang

De gang.
De traphal.
WIT.

Alle deuren.
BLANC CASSÉ.

Ijzer en details.
ZWART.


Sober & minimalistisch in wit en zwart met een stukje authenticiteit in de vorm van oneffen muren en Provençaalse tomettes. Dat werd het.

 
1 kunstwerk werd opgehangen. Een schets van het oude Malaucène, door wijlen de oudeigenaar van onze woning in Les Valettes, mr. C. Wright.Het gangetje, met ingebouwde kast, voor het betreden van deze vernieuwde kamer, werd uiteraard ook wit.De vorige eigenaars deden dat zeker goed en zetten een duidelijke Provençaalse stijl neer, in een veelheid van kleuren (zie hier & hier), ook in de traphal, zoals het ook bij ons een tijdje bleef - vooral ook uit respect voor het vele werk en alle liefde die erin gestoken was - :Nu 2 jaar later, is het zeker goed geweest en was de tijd rijp om er onze stempel der eenvoud op te drukken.

De tomettes die hier al 100 jaar liggen, werden uiteraard behouden. Het geel, alle tinten blauw en cognackleurige hout moesten helaas wijken.En een nieuw bijpassend bord aan onze gevel die langzaam in wintertoestand komt ...Meer weten over onze Maison?
Check dan onze website:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...